NAPREDNI PROIZVODI
I INDIVIDUALNI PRISTUP

Cene električne energije formiraju se na tržištu energenata. Trenutna cena zavisi od ponude i potražnje, cene emisija CO2, ceni uglja, nafte i mnogih drugih elemenata i zato je za poslovne potrošače ključno iskoristiti pravi trenutak na tržištu kada su cene niske (za kupovinu) ili visoke (za prodaju). Pravilnim izborom trenutka za kupovinu uštede su značajno veće no što to možete postići putem pregovora s pojedinim kupcima.
Svaki veći poslovni potrošač Energie ima pravo na individualan pristup, prilagođene proizvode izrađene po meri, savete stručnjaka i redovno obaveštavanje o stanju na tržištu.

PROMENI SNABDEVAČA

DA NIKADA VIŠE
NE POCRVENITE

Ne čekajte da se crveno svetlo na Vašem računu isključi samo, isključite ga sa ENERGIOM. Da li je to moguće? Sa ENERGIOM jeste.

PODRŠKA 24/365

Energia je na tržištu energenata prisutna 24 sata na dan, svaki dan u godini. Naše su prednosti višegodišnje iskustvo, napredni analitički alati i pre svega tim školovanih analitičara koji bez prestanka prate stanje na tržištu i predviđaju trendove kretanja cena.
Naši poslovnim potrošačima na taj način pomažemo da donesu ispravne odluke koje ih vode do većih ušteda.

ZAŠTO IZABRATI ENERGIU

  • Znanje i multidisciplinarno iskustvo rukovodilaca i zaposlenih
  • Izvanredna poslova reputacija na svim tržištima regiona
  • Direktno i posredno/preko partnera prisustvo na mnogim regionalnim i evropskim tržištima, uključujući berze električne energije
  • Pravovremene informacije o mogućnostima nabavke jeftinije energije
  • Profesionalni pristup i dodatne usluge potrošačima (energetska dijagnostika i podizanje energetske efikasnosti)
  • Uvažavanje potreba klijenata i brzina reagovanja
  • Fleksibilnost (cenovne strukture, periodi isporuke, uslovi plaćanja)

Lako je promeniti snabdevača

Promene snabdevača je besplatna i jednostavna procedura koju će Energia obaviti za Vas. Sve što je potrebno je da nam dostavite vaše podatke putem kontakt forme ili da nas nazovete na besplatan broj 0800 STRUJA (0800 78 78 52). Naši ljubazni savetnici su Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova.

IZABERI ENERGIU