Naša mreža senzora za kvalitet vazduha pravilno meri, i javno, bez manipulacije podataka, objavljuje na našim Internet stranicama kvalitet svega što udišu građani Srbije!

UŽIVO: KVALITET VAZDUHA U SRBIJI

Google Rating
5.0
Based on 56 reviews
js_loader

U partnerstvu sa najvećom firmom za kvalitet vazduha u svetu, ENERGIA Gas & Power gradi najveću privatnu mrežu za merenje kvaliteta vazduha u Srbiji.

Zašto je ovo potrebno?

Zato što građani Srbije ne znaju više kome da veruju. Jedino rešenje je bilo da u saradnji sa inostranim dobavljačem senzora za kvalitet vazduha, napravimo svoju mrežu za merenje kvaliteta vazduha i da se sami uverimo. Narod zna da je vazduh zagađen, ali ne zna koliko. Signal sa naše mreže senzora uživo ide na Internet i ne može se manipulisati. Ova usluga će uvek preko našeg web sajta biti besplatna i dostupna 24/7.

Znajte kakav vazduh udišete

Pratite osnovne zagađivače vazduha u vašoj sredini uključujući: PM2.5, PM10, Ozon, NO₂, CO₂, i SO₂ na lep i jednostavan nacin. Pogledajte prognozu kvaliteta vazduha 7 dana unapred.

Projekat je trenutno u razvoju.

Za privremeno rešenje, možete da posetite Vazduh stranicu koja je povezana sa ograničenim brojem senzora.

Senzori na Vazduh stranici ne pripadaju našoj firmi, ali dok traje izgradnja naše mreže vam mogu biti privremeno od koristi.

Hvala na strpljenju.