PROSUMERPRO

Naš proizvod podrazumeva instalaciju ON GRID solarnog sistema, priključenje na mrežu i pomoć u plasmanu viškova na energetsko tržište. Prednosti koje vam PROSUMERPRO sistem donosi:

  • Nije vam potrebno dodatno zemljište – koristite slobodan prostor na krovovima vaših objekata 
  • Smanjićete troškove vaše proizvodnje 
  • Doprinosi vašem društveno-odgovornom poslovanju 
  • Smanjiće troškove za struju koju koristite iz mreže 
  • Osnažićete konkurentnost vaših proizvoda 
  • Ostvarićete dodatnu zaradu prodajom garancija porekla.

.

Da li želite da samostalno i lako proizvodite struju?
Pre nego što odlučite da instalirate solarnu elektranu (PV sistem) za sopstvene potrebe na krovu Vašeg objekta, kontaktirajte nas i saznajte razloge zašto je dobro ulagati u ON GRID solarne sisteme.

ENERGIA će uvidom u Vašu potrošnju, dimenzije i orijentaciju raspoloživog krova uz ostale faktore i parametre PV sistema uraditi proračun isplativosti investicije, kao i kompletnu proceduru planiranja, izgradnje i priključenja objekta na mrežu po principu ključ-u-ruke u saradnji sa svojim strateškim partnerima.

Imajte u vidu da su cene električne energije u Srbiji sve više  i nastavljaju sa rastom, dok su troškovi investicionog ulaganja u solarne sisteme u značajnom padu.

Energia probija granice

Za osmišljavanje, postavljanje i realizaciju projekta proizvođača/potrošača (PROSUMER) koji istovremeno proizvodi, troši ali i prodaje električnu energiju neophodan vam je partner koji je licencirani snabdevač električnom energijom. Ne bilo kakav snabdevač – potrebna vam je Energia koja je prva i jedina uspela da u potpunosti zaokruži ovaj koncept i da ga, zajedno sa svojim klijentima, koji su ujedno i partneri – učini mogućim.